facebook
надпис бирарии

ВЕКОВНА ПИВОВАРНА ТРАДИЦИЯ

изглед бирария сливен
заглавие бирария сливен

В бирария "Болярка" може да усетите приятната атмосфера, съчетана  с добра храна и  насладите на пълният асортимент продукти на Пивоварна "Болярка" - "Болярка" светло, тъмно и непастьоризорана, "Балканско", "Диана" и др.


Основният акцент на бирарията е вкусната храна приготвена по собствени рецепти от високо качествен и суровини. Основните продукти на бирарията са собствено производство - хляб, бира, меса, колбаси. Те са екологично чисти, приготвени без консерванти.

бирария енигма - сливен


Менюто на заведението включва разнообразни салати, безмесни и месни предястия, пилешки, свински и телешки основни ястия, десерти, всички приготвени по наша технология с екологични продукти.

работно време - бирария енигма - сливен


 


заглавие бирария демеа - сливен

бирария демеа - сливен

 

По Ваше желание заведението предлага дегустация на традиционни български ястия и всички продукти на пивоварна “Болярка”, представени от главният майстор готвач и технолога на Пивоварната.

бирария демеа- работно време

адрес бирарии


В кв. "Дружба" отвори врати следващото по рода си заведение от веригата.За заведението е характерно триединството между българската бира, българската история и българската музика.


работно време - бирария демеа

бирария демеа - адрессайт - бирарии