диана светло


Диана Светло

Алк.:3,0%
Екстракт:7 P
Съставки:вода, ечемичен малц, пивоварен ечемик, хмел

Средни стойности за 100 мл:
Енергийна стойност:
26,33 kcal / 109,72 kJ
Мазнини: 0,0157 гр.
от които наситени: 0 гр.
Въглехидрати: 1,204 гр.
от които захари: 0,325 гр.
Белтъчини: 0,32 гр.
Сол: 0,0078 гр.